Home » Succesvol weekend voor Veluws Ros

Succesvol weekend voor Veluws Ros

Gepubliceerd op 18 januari 2016 om 14:17

Mariƫlle Palma en Anniek van Dulst door naar Gelderse Kamioenschappen, Heidi Berger kampioen in de klasse B bij het 40+ springen en ook successen op onze eigen finale van de Zilveren Pauw mennen.

Heidi en Puck met groom Diana.

 

In navolging op de paardenruiters, hebben ook onze ponyruiters Mariëlle Palma en Anniek van Dulst zich afgelopen weekend geplaatst voor de Gelderse Kampioenschappen op 30 januari a.s.
In Nijkerk werd afgelopen zaterdag de laatste selectiewedstrijd gereden. 
Mariëlle won met 199 de tweede prijs in de klasse B/E. Anniek reed ook een nette proef, goed voor 180 punten. Tijdens de eerste selectiewedstrijd was ze 2e geworden met 190 punten, het gemiddelde was goed voor een plaatsing voor beide meiden voor de Gelderse kampioenschappen.

Zaterdag werd er ook nog gesprongen voor 40+ers in Putten. Tijdens dit NK won Heidi Berger na 2 springrondes een mooie eerste prijs! Na de prijsuitreiking maakte ze van de ereronde een terecht feest!

Vrijdag en zaterdag verschenen ook nog een aantal menners aan de start op onze eigen finale van de Zilveren Pauw mennen. Ook hier presteerden onze leden weer goed: Remco van den Os, winterlid en kleinzoon van ons erelid Henk van Sloten, won in de jeugdklasse B een 2e prijs met 183 punten. Netty van Middendorp won in de hobbyklasse de eerste prijs met 192 punten. In de klasse B won Jan van Sloten met 197 punten een mooie 1e prijs. Ook Daphne van Middendorp won een 1e en 3e prijs met 187 en 184 punten.

Voor de Zilveren Pauw betekent dit dat Jan van Sloten uiteindelijk 4e is geworden en Daphne van Middendorp 5e bij de pony's, Netty van Middendorp won de 1ste prijs in de hobbyklasse voor volwassen.

Allemaal van harte gefeliciteerd en Anniek en Mariëlle heel veel succes op de Gelderse Kampioenschappen!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.