Home » Ponymeter komt op 18 februari a.s.

Ponymeter komt op 18 februari a.s.

Gepubliceerd op 3 februari 2016 om 22:21

Donderdagavond 18 februari a.s. om 19.00 uur komt de ponymeter op het Veluws Ros (klik op de titel van dit bericht voor meer informatie).
Eerst kunnen dan de pony's van de kinderen die om 19.15 uur in de les rijden, daarna kunnen de pony's van de kinderen uit de (bixie)les ervoor. Eventueel overige geïnteresseerden zijn daarna aan de beurt.

Als je officiële KNHS-wedstrijden rijdt en je pony is 8 jaar of jonger, dan moet hij/zij ieder jaar worden gemeten door een officiële ponymeter.

Dit moet gebeuren tussen 1 januari en 1 april. De stokmaat wordt vervolgens in het paspoort van je pony genoteerd.
Als je pony ouder is dan 8 jaar en nog nooit eerder is gemeten, dan hoef je dat maar eenmalig te doen. Ook dan wordt de stokmaat in het paspoort genoteerd.

Uiteraard mogen ook andere geïnteresseerden hun paard of pony laten meten, je hoeft geen lid te zijn van het Veluws Ros en je hoeft ook geen startpas te hebben.

De kosten zijn € 10,- per pony/paard. Kosten zijn voor iedereen gelijk, of je nu wel of geen lid bent van de vereniging.
Graag van te voren opgeven. Vergeet op de avond zelf je paardenpaspoort niet en neem contant geld mee! Betalen doe je rechtstreeks aan de ponymeter.

Opgeven (graag doorgeven hoeveel paarden/pony's) kan d.m.v. een mail naar penningmeester@hetveluwsros.nl, bij voorkeur zo spoedig mogelijk.

Hartelijk dank aan Rianne van Dulst voor het regelen!

Met vriendelijke groeten,
Bestuur RV & PC Het Veluws Ros


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.