Home » Veluws Ros weer drie kampioenen rijker!

Veluws Ros weer drie kampioenen rijker!

Gepubliceerd op 25 mei 2016 om 10:01

Afgelopen weekend is Diana Versteeg tot kampioen gekroond van de 40+ competitie 2015-2016. Rianne van Dulst werd in Kootwijk Veluws Kampioen in de klasse Z1 en Thirza van Middendorp werd in Putten winnaar van Het Puttens Hert in de klasse B.

Diana Versteeg reed afgelopen seizoen mooie resultaten in de klasse L2/M1 bij de 39+1 competitie. Volgens haar eigen zeggen een erg leuke competitie om aan mee te doen, erg gezellig en het motto is vooral 'lol met je knol' en daarna in de kantine natuurlijk.

Iedereen mag mee doen, mits je 40 bent of in het jaar dat de competitie begint 40 wordt. De hele competitie duurt van november tot mei en heeft 9 wedstrijden, waarvan je er minimaal 6 mee moet rijden om mee te kunnen dingen naar de titel.

Diana heeft 6 wedstrijden gereden, waarvan ze maar liefst 4x een 1e prijs won, een keer een 2e plek en een keer een 3e plek. Kortom, een terechte kampioen! Wij zijn dan ook trots en blij haar met dit resultaat te kunnen feliciteren!

Rianne van Dulst startte afgelopen weekend in Kootwijk bij de Veluwse Kampioenschappen met haar paard Fontainebleau in de klasse Z1. Zij reed twee mooie proeven en won in beide proeven de eerste prijs. Door dit super resultaat won zij de titel Veluws Kampioen klasse Z1. Rianne ook van harte gefeliciteerd hiermee!

Rianne2.jpg

 Thirza van Middendorp startte vrijdag en zaterdag in Putten. Op vrijdag reed ze twee keurige proeven; met 198,5 en 190 punten won ze in de klasse B 2x een derde prijs. Daarmee plaatste ze zich voor de finale op zaterdag. Thirza heeft zich tijdens de finale van haar beste kant laten zien en won met maar liefst 212 punten een dik verdiende 1e prijs en daarmee won zij de prachtige trofee 'Het Puttens Hert'. Thirza ook jij van harte gefeliciteerd! 

Thirza.jpg

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.