Home » Grote uitdaging voor Babs Ketelaar

Grote uitdaging voor Babs Ketelaar

Gepubliceerd op 30 juni 2016 om 00:27

Babs Ketelaar is lid van onze vereniging en gaat binnenkort (in augustus) een enorme uitdaging aan! Zij gaat samen met Josefine Schopman als Team Holland meedoen aan de Mongol Derby 2016.

Een race van 1000 kilometer in 10 dagen op semi-wilde Mongoolse paarden, volgens de postroute van Genghis Khan. Elke 40 kilometer wordt er gewisseld van paard, de keuze voor welk paard je kiest is aan de deelnemer zelf. Elke keuze kan het verloop van de race beïnvloeden.
Dus naast een geweldig avontuur op de prachtige steppes van Mongolië is het een uitdaging om het juiste paard te kiezen, de 'juiste' route te volgen en boven jezelf uitstijgen om deze race uit te kunnen rijden.
In hun voorbereidingen op de race en tijdens de race zullen er op hun facebookpagina updates geplaatst worden.
Wil je dus niets missen van Babs en Josefine hun Mongol Derby avontuur volg ze dan op hun facebook pagina https://www.facebook.com/mongolderby2016/ !
Behalve dat Babs en Josefine deze uitdaging voor zichzelf aangaan, gaan ze de uitdaging ook aan voor het KWF en Cool Earth. Meer informatie over sponsoring vind je op: http://www.mongolderby2016.nl/…/het-goede-doel-van-babs-kw…/

We wensen jullie heel veel succes met de voorbereidingen voor jullie spannende tocht!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.