Home » Super resultaten Veluws Ros tijdens selectiewedstrijden voor Gelderse Kampioenschappen

Super resultaten Veluws Ros tijdens selectiewedstrijden voor Gelderse Kampioenschappen

Gepubliceerd op 11 juli 2016 om 17:18

Tijdens de selectiewedstrijden voor de Gelderse kampioenschappen van het outdoor seizoen 2016, hebben onze leden weer prima resultaten geleverd! Barbara Modderman en Rianne van Dulst zijn kringkampioen geworden in respectievelijk de klasse M1 en Z1 (paarden). En ook de overige amazones en ruiters hebben prima prestaties geleverd!

Uiteraard mogen Rianne en Barbara met dit prachtige resultaat door naar de Gelderse Kampioenschappen op 12 en 13 augustus a.s. in Rekken.

RiannevanDulstkringkampioenZzomer2016.jpg

Verder heeft Mireille Schaap zich bij de paarden als 6e geplaatst voor Gelderse Kampioenschappen in de klasse L2. Diana Versteeg mag als 5e door in de klasse M1 en Maaike Hus staat eerste reserve in de klasse Z1. Verder heeft Jochem Spring in 't Veld zich met Gigs voor de dressuur geplaatst in de klasse B. Jochem had op zo'n goed resultaat in de dressuur met zijn jonge springpaard helemaal niet gerekend en is dan ook in die periode op vakantie, daardoor zal hij helaas niet mee kunnen doen aan de kampioenschappen.

Ook bij het springen hebben onze ruiters mooie prestaties geleverd: in de klasse B hebben Anouk Westhuis en Bowien van Bilsen zich geplaatst. Helaas heeft Bowien gister na een trap van een paard een stukje van haar knie gebroken en haar kniebanden gescheurd. Waarschijnlijk zal ze niet snel genoeg hersteld zijn om mee te kunnen doen op 12 en 13 augustus. We wensen Bowien heel veel sterkte en een spoedig herstel!

Onze paardenruiters wensen we nu alvast heel veel succes op 12 en 13 augustus!

Bij de pony's heeft Thirza van Middendorp zich geselecteerd in de klasse B (AB) voor de Gelderse Kampioenschappen voor pony's op 6 augustus a.s. Mariëlle Palma heeft zich in de klasse B (DE) als 2e geselecteerd en Anniek van Dulst staat met haar jonge pony Black Lady eerste reserve.
Mariëlle Palma staat bij het springen klasse B als eerste reserve geklasseerd.

Ook de ponyruiters wensen we heel veel succes en vooral ook plezier op 6 augustus!

En allemaal natuurlijk met de prestaties die nu al geleverd zijn: van harte gefeliciteerd!!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.