Home » Belangrijke mededeling nieuw dak-update!

Belangrijke mededeling nieuw dak-update!

Gepubliceerd op 21 augustus 2016 om 20:51

Update vrijdag eind van de dag:
Het dak is klaar!!!!
Iedereen kan weer volledig gebruik maken van onze mooie accommodatie.

Update donderdagmiddag:
De werkzaamheden aan het nieuwe dak gaan inmiddels gestaag door. De voorste helft van het dak ligt er inmiddels helemaal op. Helaas is het overdag nog niet mogelijk om gebruik te maken van de rijhallen en de buitenrijbaan, daarvoor wordt er met teveel groot materieel rond gereden. Vanavond en morgenavond (als er niet gewerkt wordt) mag er wel in de kleine binnenbaan en buiten gereden worden.
Gelukkig is het mooi weer!

Update woensdagochtend: de werkzaamheden zijn nog in volle gang. Het asbest-houdende dak is verwijderd, maar het terrein moet nog schoon gemaakt worden. Daardoor kan er nog geen gebruik worden gemaakt van het terrein van de vereniging. We houden jullie via Facebook en deze website op de hoogte.


Op 22 augustus beginnen de werkzaamheden voor het nieuwe dak. Maandag en dinsdag worden de asbest-houdende dakplaten verwijderd en moet het terrein helemaal afgesloten blijven. Er kan daardoor maandag en dinsdag helaas helemaal geen gebruik gemaakt worden van de binnen- en buitenrijbanen van de vereniging. Zoals het er nu naar uitziet kan miv van woensdag de kleine binnenrijbaan weer gebruikt worden.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.