Home » Drie menners van onze vereniging naar het District Kampioenschap!

Drie menners van onze vereniging naar het District Kampioenschap!

Gepubliceerd op 20 februari 2017 om 22:04

De menners van onze vereniging hebben in de afgelopen maanden hun kwaliteiten goed laten zien. Maar liefst drie menners mogen op 11 maart deelnemen aan het Districtkampioenschap welke bij ons op de vereniging gehouden gaat worden!

Daphne van Middendorp presteert het zelfs om op 4 onderdelen mee te mogen doen. Zo zal ze met haar pony Vierjahreszeiten Valeska deelnemen aan de M dressuur, Z vaardigheid, B dressuur 2-span. De pony laat op dit moment in de trainingen goede dingen zien dus we zijn benieuwd!

Met Horlinghes Black Rose zal ze in de L dressuur en B dressuur 2-span starten.

Haar broertje Jordy heeft zich met Horlinghes Black Rose geselecteerd in de L dressuur en L vaardigheid. Hij zal alleen in de vaardigheid starten en niet in de dressuur. Jordy geeft aan dat hij het mennen met de pony's aan het afronden is om zich voor te bereiden op het mennen met zijn eigen paard.

Een rondje vaardigheid rijden is nog wel leuk als afsluiter voor dit moment. Jordy.jpeg

 

Jan van Sloten zal met zijn pony Lisa deelnemen in de M vaardigheid. Helaas lukte het hem niet om zich voor de dressuur te selecteren. Jan kijkt er naar uit om deel te mogen nemen aan het DK en gaat ervoor om de ballen te laten liggen en een mooi parcours te rijden.

JanvSloten.jpg

 

Tot 1 januari was Koen Wilhelm een trouw menlid van ons. Ook hij heeft zich in de vaardigheid te kwalificeren voor het DK paarden wat op 4 maart in Putten gehouden zal worden.

 

Wie weet gaat het een van onze menners lukken om de titel te winnen. We wensen hen in ieder geval veel succes!

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.