Home » Mooi paardensportweekend voor Het Veluws Ros

Mooi paardensportweekend voor Het Veluws Ros

Gepubliceerd op 27 augustus 2017 om 23:56

Na de prachtige kampioenstitel van Tineke Hoogendijk afgelopen vrijdag, verschenen gisteren ook een aantal menners op de Districtskampioenschappen en ponyruiters op het Nederlands Kampioenschap aan de start.

Netty en Daphne van Middendorp mochten gisteren de spits afbijten bij het Districtskampioenschap mennen. Netty reed in de klasse B twee dressuurproeven, en won een 2e en 3e prijs. Daphne van Middendorp reed in de klasse M-enkelspan en B-dubbelspan. In de klasse B won Daphne een mooie 3e prijs. Met deze goede resultaten hebben Netty en Daphne zich geplaatst voor het Nederlands Kampioenschap dat plaatsvindt op 16 september a.s. Netty in de klasse B en Daphne in de klasse M enkelspan en klasse B dubbelspan. Van harte gefeliciteerd!

Gisteren vond het Nederlands Kampioenschap pony's springen en dressuur plaats in Ermelo. Anniek van Dulst verscheen aan de start in de klasse M1. In een heel sterk deelnemersveld waar de punten allemaal erg dicht bij elkaar lagen, eindigde ze uiteindelijk heel knap op een 15e plek.

Marinka Keus startte bij het springen in de klasse M, categorie DE. Na een foutloze 1e ronde, viel er helaas een balkje af in de barrage. Daardoor eindigde Marinka uiteindelijk op een mooie 11e plek.

Allemaal mooie prestaties van onze ruiters waar we trots op zijn!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.