Home » Het Veluws Ros organiseert grote loterij

Het Veluws Ros organiseert grote loterij

Gepubliceerd op 14 september 2017 om 00:40

Het Veluws Ros organiseert een grote loterij! 
De loten verkoop is inmiddels begonnen! Er zijn echt prachtige prijzen te winnen zoals de hoofdprijzen: een fiets beschikbaar gesteld door Boonen Fietsen Harderwijk, rijbewijs E achter B beschikbaar gesteld door Autorijschool Van de Berg en 3 overnachtingen in Elmehus Zweden beschikbaar gesteld door Babs Ketelaar. En er zijn nog meer dan 50 prachtige prijzen te winnen (klik op titel om verder te lezen).


Behalve deze prachtige hoofdprijzen zijn er meer dan 50 andere mooie prijzen te winnen zoals: 5 privélessen bij Sequoia Stables Ermelo, paintball voor 10 personen, bonnen van diverse winkeliers in Ermelo, een skiles bij Delphindoorski, waardebon klimbos Garderen, een overnachting in een hotel met je paard, waardebon voor vuurwerk, waardebonnen voor privélessen van verschillende instructeurs....te veel om op te noemen...

De loten kosten EUR 4,- per stuk, EUR 7,50 voor 2 loten en EUR 10,- voor 3 loten. Met de opbrengst zal de kantine van Het Veluws Ros opgeknapt worden. Heb je interesse in loten? Stuur dan een mail naar penningmeester@hetveluwsros.nl.


De trekking vindt op 21 oktober a.s. plaats tijdens de finale van de Zilveren Pauw onder toeziend oog van notaris Van Doorn uit Ermelo. De uitslag zal bekend worden gemaakt op de facebook van Het Veluws Ros en op onze website www.hetveluwsros.nl.

Wil je als lid loten verkopen? Je kunt er een prachtige cap mee winnen! Stuur ook dan even een mail naar penningmeester@hetveluwsros.nl dan nemen we contact op.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Mireille
3 jaar geleden

Waar kan ik de uitslag van de loterij vinden?

p. daverschot
3 jaar geleden

waar is de uitslag van de loterij te vinden?

Joop Mater
3 jaar geleden

Wilt u mij berichten waar de uitslag van de loterij te vinden is.
Bij voorbaat alvast hartelijk dank.

Secretaris
3 jaar geleden

De uitslag van de loterij staat in het sukje " Zilveren Pauw en loterij" Onderaan staan alle winnende lotnummers.