Home » Veluws Ros trots op Kringkampioenen!

Veluws Ros trots op Kringkampioenen!

Gepubliceerd op 7 januari 2018 om 13:24

Afgelopen zaterdag vond de laatste selectiewedstrijd voor pony's plaats in Putten. Nadat we tijdens het outdoorseizoen 2017 al 3 Kringkampioenen van onze vereniging mochten feliciteren, zijn we heel trots te kunnen melden dat Het Veluws Ros wederom drie Kringkampioenen Noord-West Veluwe rijker is!

....(klik op titel om verder te lezen)....

Floor den Boer won met haar pony Hilde tijdens de selectiewedstrijden 1x een derde prijs en 2x een 1e prijs. Floor werd daarmee Kringkampioen in de klasse B, categorie A/B.

Floorkringkampioen.jpeg Floor en Hilde

Marinka Keus (foto boven) won 2x de 1e prijs in de klasse L2 categorie D/E. Ook Marinka is door deze mooie resultaten Kringkampioen geworden, in de klasse L2 categorie D/E.

Anniek van Dulst won met haar pony Isala's Ariëlle in de klasse M2 categorie DE 2x een 2e prijs en 1x een 1e prijs. Daardoor werd Anniek Kringkampioen in de klasse M2.

Anniekkringkampioen.jpgAnniek en Isala's Ariëlle

Met deze mooie titels op zak mogen de drie meiden door naar de Gelderse Kampioenschappen. Ook Thirza van Middendorp heeft zich na het winnen van 1x een 5e prijs en 1x een 2e prijs tijdens de selectiewedstrijden in de klasse B, categorie DE, geselecteerd voor de Gelderse Kampioenschappen.

Allemaal van harte gefeliciteerd met deze prachtige prijzen!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.