Home » Succesvol weekend voor Veluws Ros

Succesvol weekend voor Veluws Ros

Gepubliceerd op 3 maart 2019 om 14:57

We mogen dit weekend wel een zeer succesvol weekend noemen voor een flink aantal leden van het Veluws Ros!

Gisteren werd het Districtskampioenschap Mendistrict Oost georganiseerd in Ambt-Delden. Koen Wilhelm won de kampioenstitel bij de pony's met Valeska. Sanneke Veen werd heel knap reserve kampioen met Mowgli bij zowel de dressuur als de vaardigheid.

Bij de subtop dressuur verscheen Anniek van Dulst aan de start bij de kadervormingswedstrijd van de Childrens rubriek. Dit zijn sub top wedstrijden voor kinderen van 12-14 jaar. Anniek won de rubriek met een mooie score van 72,244%. Hiermee behaalde ze een A-kader score. Als zij een aantal keren een voldoende score haalt kan zij in aanmerking komen voor het kader waar de ruiters trainingen van de bondscoach krijgen. En natuurlijk was dit een goede oefening voor het NK volgende week.

Floor den Boer verscheen aan de start in Lunteren en behaalde daar een mooie score in de L1 met 203 punten. Ook voor Floor een mooie opwarming voor het NK volgende week!

Anouk Westhuis won bij het springen in de klasse B bij Indoor Jumping Nijkerk een mooie 4e prijs met haar paard Fellini.

Marinka en Dimara Keus, Anita van Hout en Marije Jonker gingen naar de indoor oefencross bij Stal Jacobs in Nijkerk.
Marinka won voor de 4e maal op rij de 1e plaats tijdens de finale. Dit keer met Mik's Klemens van Orchids (klasse 60 cm). Dimara won de finale van de klasse 80 cm met Heros DK. Anita won in de finale de 2e plaats met haar paard Chanty en Marije, ook met Chanty, de 5e plaats.

Super gedaan allemaal, van harte gefeliciteerd!🏆🥇🎉

Koen Wilhelm en Valeska Districtskampioen Mendistrict Oost 2019 indoor

Anniek van Dulst tijdens de prijsuitreiking Children's rubriek 2 maart 2019

Dimara met Heros DK

Marinka met Mik's Klemens van Orchid                                   Chanty, Anita van Hout en Marije Jonker (vlnr)


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.