Home » Mooie overwinningen voor amazones Veluws Ros

Mooie overwinningen voor amazones Veluws Ros

Gepubliceerd op 2 juli 2019 om 21:39

Afgelopen weekend vond in Putten de laatste selectiewedstrijd plaats voor de paarden. Van de drie selectiewedstrijden mag de beste per klasse zich Kringkampioen noemen en gaat een aantal ruiters door naar de Gelderse Kampioenschappen. 
In de klasse B won Emma Halbesma twee van de drie wedstrijden, vanwege deze mooie resultaten is zij afgelopen zaterdag kringkampioen geworden. Met dit resultaat heeft zij zich ook geplaatst voor de Gelderse Kampioenschappen die dit jaar voor pony's en paarden tegelijk plaatsvindt op 2 en 3 augustus a.s. in Zieuwent.

Marinka Keus won een overall 4e plaats in dezelfde rubriek en mag ook naar de Gelderse Kampioenschappen. In de klasse M2 en Z2 wonnen respectievelijk Rianne van Dulst en Barbara Modderman een mooie overall 3e en 2e plaats. Ook zij mogen deelnemen aan de Gelderse Kampioenschappen.

Emma met haar paard Hamilton

 

De ponyruiters moeten komend weekend nog een keer aan de start verschijnen voor de laatste selectiewedstrijd. Floor den Boer, Maaike en Lotte Hop en Dimara Keus hebben ook allemaal nog kans om zich te plaatsen voor de Gelderse Kampioenschappen.

 

In Drenthe verscheen Anniek van Dulst afgelopen weekend aan de start tijdens het internationale concours CDI Exloo. Zij reed elke dag een proef in de Childrens Rubrieken. Op donderdag en zaterdag won Anniek een mooie 2e plaats en op vrijdag won zij zelfs de 1e plaats. In alle drie de proeven scoorde ze ruim boven de 70%. Trots kunnen we melden dat vandaag bekend is gemaakt dat Anniek met het team NL mee mag strijden in de Childrens rubrieken tijdens het EK. Het EK wordt dit jaar verreden in Italië, Marignano van 24 t/m 28 juli a.s. Zie hiervoor ook het volgende KNHS persbericht: https://www.knhs.nl/nieuws/2019/dressuurteams-ek-jeugd-in-italië-bekend/

 

Allemaal van harte gefeliciteerd en heel veel succes en vooral ook veel plezier op alle kampioenschappen!

Anniek van Dulst en haar pony Isala's Arielle (alias 'Spikkel')


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.