Home » Nog meer ruiters van Het Veluws Ros naar Gelderse Kampioenschappen

Nog meer ruiters van Het Veluws Ros naar Gelderse Kampioenschappen

Gepubliceerd op 8 juli 2019 om 16:07

Na vorige week de paardendressuur, zijn inmiddels alle wedstrijden verreden die nodig waren om te kunnen selecteren voor de Gelderse Kampioenschappen.
Bij het springen heeft Anouk Westhuis zich in de klasse L weten te plaatsen voor de Gelderse Kampioenschappen. Waarschijnlijk zal zij in verband met haar vakantie daar helaas niet aan de start kunnen verschijnen. 
Bij de pony's gaat Marinka Keus naar de Gelderse Kampioenschappen springen met haar pony MIK's Clemens van Orchid's in de klasse Z (cat. D/E). 
Ook in de pony dressuur heeft een aantal jonge dames zich weten te plaatsen: Maaike en Lotte Hop werden respectievelijk als 3e en 5e geselecteerd met Rosalinda H.b. in de klasse B cat D/E. Floor den Boer werd in de klasse L2 cat. C met Larizo reservekampioen en mag met dit resultaat ook naar de Gelderse Kampioenschappen. Zo moeder zo dochter: Barbara Modderman, de moeder van Floor, werd vorige week ook reservekampioen, in de klasse Z2 bij de paarden. Ook Dimara Keus mag naar de Gelderse Kampioenschappen, ook zij werd reservekampioen, in de klasse L2 cat. D/E.

Ook jullie allemaal van harte gefeliciteerd en heel veel succes allemaal op 2 en 3 augustus a.s. in Zieuwent. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.