Home » Mooie resultaten op Gelderse Kampioenschappen

Mooie resultaten op Gelderse Kampioenschappen

Gepubliceerd op 4 augustus 2019 om 00:16

Op vrijdag 2 augustus was het Veluws Ros goed vertegenwoordigd op de Gelderse kampioenschappen in Zieuwent. En niet zonder succes!

 

Pony’s dressuur:

Floor den Boer reed in de klasse L2 cat C een mooie proef met 60,250%

Dimara Keus startte in de klasse L2 cat DE en behaalde een score van 62,5%

Lotte en Maaike Hop reden in de klasse B cat DE  een fijne proef. Allebei in een andere ring. Maaike werd 7e met 65,417% en Lotte werd 8e met 65,083%. Beide meiden mochten door naar de finale op zaterdag!

 

Paarden dressuur:

Marinka Keus heeft gestart in de B en behaalde 60,250%

Emma Halbesma reed een mooie proef in de B en werd beloond met 66,333 en een 2e plaats. Ook Emma mocht door naar de finale op zaterdag!

Barbara Modderman reed in het Z2 een mooie score van 68.088% en een 2e prijs. Ze was hiermee door naar de volgende dag, maar had helaas andere verplichtingen waardoor ze zaterdag niet is gestart in de kür op muziek.

 

Op zaterdag 3 augustus verscheen Marinka Keus aan de start in het Z springen cat DE. Na een ongehoorzaamheid van haar pony heeft ze het parcours vrijwillig verlaten.

Emma’s paard Hamilton vond het nachtje logeren in de buurt van het terrein minder geslaagd en liep niet zo fijn als anders. Emma heeft dit keer haar proef wel droog kunnen rijden! Ze had een score van 63%.

Lotte Hop reed een goede proef die beloond werd met 66,250% en een 4e plaats.

En Maaike Hop werd na een mooie proef reservekampioen met een score van 66,750!

Dit betekent dat de dames Hop allebei door zijn naar de Hippiade op 24 augustus!

Van harte gefeliciteerd allemaal met deze mooie resultaten en Lotte en Maaike Hop veel succes op de Nederlandse Kampioenschappen op 24 augustus a.s.!

Floor den Boer met Larizo

Maaike en Lotte Hop


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.