Nieuwsoverzicht

Wedstrijden geannuleerd vanwege Corona virus

Naar aanleiding van alle actuele ontwikkelingen met betrekking tot de indamming van het Coronavirus in Nederland en de maatregelen van de KNHS hierin, hebben het wedstrijdsecretariaat en het bestuur gisteren gezamenlijk besloten onze springwedstrijd van 20 en 21 maart a.s. en de dressuurwedstrijd van 27 en 28 maart a.s.  te annuleren. 

Lees meer »

Geef je op voor de Clubkampioenschappen 2020

Op zaterdag 18 april aanstaande organiseren we de Clubkampioenschappen van Het Veluws Ros 2020. Alle leden kunnen zichzelf opgeven voor dressuur, springen, mennen dressuur en/of mennen vaardigheid.Inschrijven kan via de link hieronder (werkt alleen op PC) of op het formulier op de club (link svp kopiëren en plakken)

Lees meer »

Manouk van Ewijk reservekampioen mennen

Tijdens de districtskampioenschappen afgelopen zaterdag, 7 maart, in Wenum Wiesel hebben onze leden mooie prestaties geleverd! Manouk van Ewijk verscheen met Darlinca aan de start in de dressuur klasse ZZ. Ondanks het feit dat Darlinca de baan erg spannend vond, konden ze toch een heel mooie proef neerzetten en won de combinatie de tweede prijs en werd daardoor reservekampioen met een nette score van 63,66%. Ciska de Bruin won de 7e prijs in de dressuur en Sanneke Veen mocht de 4e prijs in de vaardigheid mee naar huis nemen. Van harte gefeliciteerd allemaal met deze mooie prestaties!

Lees meer »

Anniek van Dulst sporttalent 2019

Op vrijdag 7 februari 2020 is in de Dialoog in Ermelo tijdens het Ermelose Sportgala 2020 de Prijs 'Sporttalent van Ermelo 2019' uitgereikt aan onze eigen Anniek van Dulst!Dankzij haar mooie resultaten van het afgelopen jaar mocht zij deze mooie prijs in ontvangst nemen.

Lees meer »

Marinka Keus kringkampioen springen Noordwest Veluwe

Marinka is met haar D pony MIK’s Klemens van Orchid’s bij de paarden in de klasse B kringkampioen geworden. Een extra knappe prestatie, met een pony springen tussen de paarden! Hiermee heeft zij een startplaats verdient voor de Gelderse kampioenschappen springen op  8 februari a.s. in Laag Soeren. Ook met haar paard MIK’s Grain de Suspens heeft ze een startbewijs weten te bemachtigen in de klasse M. Van harte gefeliciteerd Marinka en heel veel succes 8 februari!

Lees meer »

Rianne van Dulst reserve kampioen Gelderland/Flevoland

Zaterdag 18 januari mocht Rianne van Dulst met Journey (v Lord Leatherdale) aan de start verschijnen in Hierden voor de Gelderse Kampioenschappen in de klasse M2. In een sterk deelnemersveld scoorde zij voor haar proef een mooi percentage van 68,667%. Hiermee won zij de tweede prijs en de titel Reservekampioen Gelderland/Flevoland. Van harte gefeliciteerd met deze mooie titel! Voor de succesvolle combinatie was dit ook meteen de laatste wedstrijd, vanwege de drukke agenda in de paardensport van moeder en dochter van Dulst, moest Rianne helaas de keuze maken om afscheid te nemen van haar succesvolle merrie en is Journey inmiddels verhuisd naar haar nieuwe eigenaar.

Lees meer »

Ook Rianne van Dulst kringkampioen

Na het succes van de ponyruiters van vorige week, mochten afgelopen vrijdag en zaterdag de paardenruiters aan de start komen voor de laatste selectiewedstrijd voor de kringkampioenschappen. Dit keer bleef Rianne van Dulst niet achter op haar dochter Anniek, die vorige week al kringkampioen bij de pony's werd. Na drie zeer succesvolle selectiewedstrijden, waar Rianne met haar paard Journey (v. Lord Leatherdale) alle keren de eerste prijs won, werd Rianne verdiend beloond met de titel Kringkampioen in de klasse M2. Zij mag onze vereniging bij de paarden vertegenwoordigen op de regiokampioenschappen die op 17 januari a.s. plaatsvinden in Hierden en Hulshorst.

Lees meer »

Veluws Ros levert drie kringkampioenen

Vandaag, zaterdag 15 december 2019, werd de laatste ponyselectiewedstrijd verreden in Nijkerk. Na het verwerken van alle uitslagen bleek dat de dames van het Veluws Ros weer super gepresteerd hebben tijdens de selectiewedstrijden! Anniek van Dulst is met Brummerhoeve's Redd H in de klasse Z2 cat D/E kringkampioen geworden. Zij vormen pas zeer kort een combinatie en dan nu al kringkampioen, heel knap! In de klasse M1 categorie D/E werd Thirza van Middendorp met Elvive bekroond tot kringkampioen en in de klasse L1 won Maaike Hop de titel kringkampioen met Rosalinda HB, dit zelfs ondanks haar pijnlijke hand die ze van de week heeft opgelopen tijdens trefbal.

Lees meer »