Nieuwsoverzicht

Dimara Keus en Gerlinda Berger naar Nederlandse Kampioenschappen springen

De afgelopen weekenden werd in Hierden (paarden) en in Westervoort (pony's) gestreden om het Gelders Kampioenschap springen. Namens het Veluws Ros won Dimara Keus bij de pony's een mooie 4e plaats met haar pony Heros DK in de klasse L cat DE. Gerlinda Berger won met haar paard Gold Digger-H de 3e prijs in de klasse M. Beide dames hebben zich met deze prachtige resultaten geplaatst voor de Nederlandse Kampioenschappen. Deze vinden plaats op het KNHS terrein in Ermelo, op 23 maart a.s. voor de pony's en op 30 maart voor de paarden.

Lees meer »

Veluws Ros trots op Kringkampioenen!

Afgelopen zaterdag vond de laatste selectiewedstrijd voor pony's plaats in Putten. Nadat we tijdens het outdoorseizoen 2017 al 3 Kringkampioenen van onze vereniging mochten feliciteren, zijn we heel trots te kunnen melden dat Het Veluws Ros wederom drie Kringkampioenen Noord-West Veluwe rijker is! ....(klik op titel om verder te lezen)....

Lees meer »

Zilveren Pauw Dressuurwedstrijd en Loterij

We kunnen terug kijken op een aantal mooie wedstrijddagen tijdens de herfstvakantie, waar we mooie dressuursport hebben mogen zien. En bovendien de trekking van de succesvolle loterij mochten meemaken. (klik op titel of foto om verder te lezen)

Lees meer »

Het Veluws Ros organiseert grote loterij

Het Veluws Ros organiseert een grote loterij!  De loten verkoop is inmiddels begonnen! Er zijn echt prachtige prijzen te winnen zoals de hoofdprijzen: een fiets beschikbaar gesteld door Boonen Fietsen Harderwijk, rijbewijs E achter B beschikbaar gesteld door Autorijschool Van de Berg en 3 overnachtingen in Elmehus Zweden beschikbaar gesteld door Babs Ketelaar. En er zijn nog meer dan 50 prachtige prijzen te winnen (klik op titel om verder te lezen).

Lees meer »

Tineke Hoogendijk weer Nederlands Kampioen Endurance

De eerste Hippiade van dit seizoen op de terreinen en in de omgeving van het Nationaal Hippisch Centrum was die van de Endurance. De tweede Hippiade van deze discipline leverde Het Veluws Ros weer een Nederlands Kampioen op. Tineke Hoogendijk reed Kien’s Dubai naar de tweede titel op rij, vorig jaar in de klasse 2 vandaag in klasse 3 over maar liefst 102 kilometer.

Lees meer »