Nieuwsoverzicht

Moeder en dochter respectievelijk Kring- en Reservekampioen!

Alle selectiewedstrijden voor de dressuur zijn achter de rug en de kringkampioenen indoor 2016-2017 zijn bekend. We zijn heel trots te kunnen melden dat Rianne van Dulst kringkampioen West Veluwe is geworden in de klasse Z1 met haar paard Fleau! Bij de pony's is Rianne's dochter Anniek, met haar nieuwe pony Isala's Ariƫlle, heel knap reservekampioen in de klasse B bij de pony's (DE) geworden! Van harte gefeliciteerd Rianne en Anniek met deze mooie prestaties!

Lees meer »

Super prestaties tijdens de geldersekampioenschappen Pony's

Afgelopen zaterdag augustus werden de gelderskampioenschap pony's verreden. Thirza van Middendorp is met haar pony Coco 1e geworden in de AB/B dressuur en Marielle Palma heeft met haar Fargo een mooie 3e plaats in de wacht gesleept! Super gedaan dames! en heel veel plezier en geluk op het NK!

Lees meer »

Mooie prestaties op Districtkampioenschap mennen

Afgelopen zaterdag werden de districtskampioenschappen Dressuur/Vaardigheid van Mendistrict Oost zijn gereden. Dit was tevens de selectiewedstrijd voor het Nederlands Kampioenschap (de Hippiade) op 20 augustus 2016 in Ermelo bij het Nederlands Hippisch Centrum.

Lees meer »

Mededeling over lessen tijdens vakantie/plaatsing nieuw dak

De vakantiesluiting is dit jaar aangepast aan de plaatsing van het nieuwe dak en is van maandag 1 augustus t/m vrijdag 12 augustus en van 22 augustus t/m 26 augustus. In de laatste week van de schoolvakantie/bouwvak zijn er wel lessen (week van 15 augustus t/m 19 augustus). Dit geldt voor de spring-, dressuur-, recreanten- en menlessen! Het dak wordt geplaatst in de week van 22 augustus t/m 26 augustus. Het oude dak van de grote rijhal wordt verwijderd en het nieuwe dak geplaatst. In die week zijn er helemaal geen lessen en kan er niet of slechts zeer beperkt gebruik gemaakt worden van de accommodatie (waarschijnlijk alleen de kleine rijhal).

Lees meer »

Zonnige ringrijderij 2016

Het bleef een flinke tijd spannend: stopt de regen op tijd? Gelukkig verscheen rond half 7 een prachtig zonnetje en konden de aanspanningen met mooi droog weer naar het dorp voor de 32e editie van onze jaarlijkse nostalgische Ringrijderij.

Lees meer »